Als zelfstandig ontwerper heb ik deze plantentafel en pot ontworpen. Ik heb het hele proces, van ideefase tot productie, volledig zelf uitgevoerd. Uiteindelijk heb ik het idee gepresenteerd op Dutch Design Week.Voor mijn afstudeeropdracht aan de Haagse Hogeschool heb ik in opdracht van een bedrijf dit bankje ontworpen. We zijn tijdens mijn afstudeerperiode gegaan van de ideefase tot een werkend prototype.


Bala de balancerende lamp is ontstaan vanuit het idee dat deze een smalle voet heeft, maar wanneer de lamp uit balans wordt gebracht altijd weer in de verticale stand terugkomt. De lamp heeft een handgemaakte kap gemaakt van fineer.

 Na mijn studie heb ik leren ontwerpen in Blender 3D, vooral vanwege de grote vrijheid in vormgeving en de mogelijkheden tot het maken van realistische renders. Ik heb mij zowel verdiept in het maken en renderen van realistische producten als het maken van meer grafische kunst.

Hier kun je een aantal van de projecten zien die ik tijdens mijn studie heb gedaan en voorbeelden van schetsen en modellen in SolidWorks.