Statera

Statera biedt jou de perfecte combinatie van functionaliteit en design. Deze prachtige plantentafel zal het middelpunt van jouw kamer zijn en een gespreksonderwerp zijn voor al jouw gasten. De betonnen plantenbak lijkt te balanceren op de ambachtelijk gemaakte houten tafel. De verschillende materialen versterkt het gevoel dat het twee verschillende producten zijn en creëert een opvallend contrast tussen ruw en verfijnd.

 

Door de smalle voet van de pot behoudt de tafel veel gebruiksoppervlakte en blijft het een praktisch meubelstuk. Door de stevige verbinding tussen de pot en de tafel kun je zonder zorgen jouw favoriete plant in Statera zetten.

 

Bestel nu en je zult binnenkort genieten van een prachtige combinatie van design en functionaliteit in jouw huis!


Opties

 

Statera is verkrijgbaar is verschillende kleurenopties. De tafel wordt altijd gemaakt van massief eiken en de pot van beton.

 

Voor de tafel is te kiezen uit transparant gelakt eiken, wit, zwart of roze.

De pot kan worden gemaakt in wit, roze, grijs of terracotta.

 

Speciale verzoeken of andere keuren zijn ook mogelijk, neem hiervoor contact op via de contact pagina.


Statera Campfire of losse tafel

Heb je geen plek voor de Statera plantentafel, maar wil je wel van het ontwerp genieten? Of wil je juist alleen de eikenhouten tafel met de ambachtelijke verbindingen? Dat kan! klik hier op bestellen en je kunt binnenkort genieten van jouw nieuwe aanwinst in huis.