Interieurbouw

 

Ook voor meubels op maat en kleine to middelgrote interieurbouwprojecten ben je bij mij op het juiste adres. We kijken samen naar jouw wensen, vervolgens werk ik dit uit in 3D tekeningen, maken we aanpassingen waar nodig en bij akkoord gaan we aan de slag met het realiseren van jouw nieuwe meubel of interieur! 

 

Deze klant wilde graag over de hele lengte van de woonkamer een massief houten bank. Na een ontwerp te hebben gemaakt, heb ik bovenstaande bank van meer dan vijf meter lang mogen maken.


Hier heb ik naar wens van de klant twee grote inbouwkasten gemaakt. De klant heeft via een interieuradviseur een plan gemaakt, deze hebben we samen uitgewerkt met dit als resultaat.


Voor dit project heb ik meerdere opties voor de vakverdeling van lambrisering bedacht, uitgewerkt in 3D en zo besloten wat de beste optie voor deze ruimte is. Vervolgens heb ik de latten op maat gezaagd, op de wand gemonteerd, afgewerkt en de volledige muur in kleur geschilderd. 


Weet je nog niet precies wat je wilt of wat mogelijk is? Of ben je er al helemaal uit? Neem vrijblijvend contact op en we gaan aan de slag.